Benemedio 301, Ser de întinerire cu vitamina C , 10 fiole

Stoc epuizat

Ser de întinerire cu vitamina C pentru pielea feţei şi a gâtului

  • Vitamina C
  • Proteoglicani
  • Ulei Rosa Moschata

TENUL SĂNĂTOS OFERĂ UN ASPECT MAI ATRACTIV

Tenul tânăr și sănătos este catifelat și ferm, fără pete, puncte roșii sau riduri. Se adaptează la schimbările de temperatura și umiditate și reationează prompt la îngrijirea corespunzatoare.

Cu trecerea timpului modificările în textura pielii sunt inevitabile. Tenul pierde în fermitate și catifelare și procesul de îmbătrânire devine evident.

Starea de sănătate a pielii depinde de hidratare. Conținutul de apă în stratul cornos este necesar. Dacă este neglijată hidratarea tenului suprafața pielii devine uscată și aspră. Mai mult, crește sensibilitatea la agenții poluanți potențial periculoși din mediul înconjurător.

Dermul (partea profundă a pielii) conține proteoglicani și glicozaminoglicani ce sunt responsabili de hidratarea dermului. Reducerea acestora determina migrarea apei și evaporarea ei în partea externă a pielii, epidermul.

Dermul conține colagen și elastina care sunt responsabili de fermitatea și elasticitatea pielii. Cu înaintarea în vârstă pielea devine mai uscată (prin deshidratare), mai puțin elastică și prezintă aspect de oboseală.

Cum utilizam formula din fiole?
Utilizarea formulei este simpla, aveți urmatorii 4 pași de făcut:

  1. Agitați fiola și introduceți capătul fiolei în tubul de plastic până la zona cea mai îngustă a fiolei.
  2. Cu ajutorul tubului de plastic rupeți capatul fiolei și aruncați-l. Introduceți fiola din nou în tubul de plastic.
  3. Utilizați degetele pentru a aplica jumătate din conținutul fiolei pe față și gât. Distribuiți uniform și masați delicat.
  4. Închideți tubul de plastic cu ajutorul capacului alb pentru a proteja soluția.

Cât de des se recomandă utilizarea formulei Benemedio?
Utilizați primele 5 fiole zilnic (timp de 10 zile), alte 5 fiole la 2 zile (încă 20 de zile). Pentru cure intensive utilizați cele 10 fiole zilnic (timp de 20 de zile). Fiecare fiolă trebuie utilizată în 48 de ore de la deschiderea fiolei.

Cat de mult timp trebuie utilizată formula Benemedio – trebuie să fie o pauză în aplicări?
Puteți utiliza Benemedio zilnic pe perioade de timp medii sau lungi. Nu sunt necesare pauze deoarece componentele sunt complet compatibile cu pielea.

Cum să păstrez fiolele cu formula Benemedio?
Protejați cutia cu fiole de razele soarelui și păstrați-o la temperaturi răcoroase. Utilizați conținutul fiolei în 48 de ore de la deschidere.

 

124.59 lei 96.99 lei

Stoc epuizat