La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid, Fluid de față SPF 50+, 50ml

Stoc epuizat

Protecție foarte ridicată anti UVA. Ultra rezistent. Invizibil. Nu irită ochii. Fără parfum

Recomandare

Piele sensibilă sau alergică la soare Expunere extremă la soare Pentru expunere zilnică sau în vacanță.

Descriere produs:

ANTHELIOS SHAKA FLUID SPF50+ are cea mai mare protecție anti UVA dintre toate produsele din gama Anthelios. Protecția sa cu spectru larg, apără pielea împotriva razelor UVA și UVB și ajută la prevenirea efectelor negative asupra pielii cauzate de Razele Infraroșii și poluare

Anthelios Shaka Fluid oferă o protecție foarte ridicată cu o textura invizibilă, non-grasă și ultra rezistentă în orice împrejurare. Foarte rezistentă la apă. Rezistentă la nisip și transpirație. Protecție foarte ridicată SPF 50+.  Nu ustură ochii.

Formula este ultra sigură și minimalistă, cu tehnologia patentata Intelimer ce impiedică migrarea în condiții de caldură și umiditate. Cu Tehnologia XL-Protect™ – Un sistem de filtre pentru o protecție foarte ridicată UVA/UVB. Apa Termală La Roche-Posay cu proprietăți anti-oxidante și calmante. Glicerina pentru hidratarea pielii și Silica și Perlita ce absob apa și grăsimile.

EFICIENȚĂ

Pentru mai bine de 30 de ani, Anthelios a fost pionier în ceea ce privește inovația de ultimă generație: filtre UVA, protecție cu spectru larg, texturi și tehnologii. Anthelios Shaka Fluid a atins cea mai înaltă protecție UVA din istoria Anthelios.

Eficacitate dovedtiă clinic pe pielea sensibilă sau intolerantă. Eficacitatea produselor Anthelios a fost demonstrată de 31 de studii clinice efectuate în vivo de către medici dermatologi experți renumiți în foto-dermatologie.

 

La aplicare:
Fără urme albe pe piele 98%
Nu lasă pielea uleioasă 81%
Se simte ușoară pe piele 88%

*Studiu efectuat pe 36 de femei și 7 bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 62 de ani, pe toate tipurile de piele. 100% piele reactivă/sensibilă.

MOD DE UTILIZARE
Textură fluidă.
Invizibilă.
Non-lipicioasă, non-grasă.Aplicați frecvent și în strat generos pentru a menține protecția ridicată, în special după ce ați transpirat sau uscat cu prosopul. Aplicați produsul de protecție solară chiar înainte de a vă expune la soare. Uz extern.Supra-expunerea la soare este periculoasă. Adoptați un comportament responsabil.

97.20 lei 73.99 lei

Stoc epuizat