Membri Alphega Farmacie

Farmacia Vichi Farm face parte din comunitatea Alphega, o comunitate de farmacii independente dedicate creşterii gradului de sănătate al fiecărei persoane care intră într-o farmacie independentă prin pregătirea permanentă a farmaciştilor şi oferirea unor servicii de sănătate personalizate.

Parteneri Alba Iulia Smart City

Începând cu luna iulie 2018, suntem parteneri ai Primăriei Municipiului Alba Iulia, în cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City. Împreună cu echipa Primăriei, am lansat Campania 'Sănătate pentru #AlbaIulia', o iniţiativă de prevenție și constientizare a sănătății dedicată comunităţii albaiuliene.
logo-vichi-farm-despre-noi
logo-alphega-farmacie
logo-alba-iulia-smart-city

Vichi Farm - Imagine din exterior

Cine suntem?

Salutare!

Noi suntem echipa Vichi Farm. Ne place să ne numim aşa, pentru că aşa ne simţim aici: o echipă de oameni faini şi dedicaţi, care face tot îi stă în putinţă ca să vii la noi cu zâmbetul pe buze și să pleci puțin mai optimist. Da, ştim că boala nu trece doar cu un zâmbet, dar la noi e gratuit şi obligatoriu :).

Farmaciștii și asistenții Vichi Farm au înțeles că fiecare membru al familiei dumneavoastră este unic și au ales sa facă lucrurile diferit. Vă întâmpinăm cu multă răbdare, vă cunoaștem istoricul și vă oferim sfaturi în concordanță cu stilul vostru de viață și cu istoricul sănătății voastre.

Noi nu tratăm boala. Nici nu ne permitem, nu suntem medici. Noi tratăm omul bolnav. Cu mare drag. Fiecare pacient care vine la Vichi Farm e ascultat cu atenție, consiliat, ajutat și sfătuit. În Farmacia Vichi Farm suntem pregătiți să satisfacem cerințele voastre de zi cu zi, oferindu-vă o paletă largă de servicii, menite să contribuie la sănătatea voastră și a familiei voastre.

În fiecare zi vă ascultăm cu atenție pentru a vă înțelege mai bine nevoile și pentru a vă răspunde cu soluții practice și sfaturi individualizate. Ne veți găsi mereu aproape de casă sau de locul de muncă, cu servicii pentru toată familia: de la medicamente uzuale la produse de înfrumuseţare şi sănătate şi  de la echipamente tehnico-medicale la lucruri minunate pentru cei mici.

Contactează-ne

Farmacia Vichi Farm vinde online peste 1000 de produse cosmetice, produse pentru mama și copil, produse tehnico-medicale, de îngrijire personală și jocuri educative pentru copii.

Ce facem?

Pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor voastre, farmaciștii și asistenții Vichi Farm întâi zâmbesc, apoi vă oferă cele mai bune recomandări privind tratamentele de care aveți nevoie atunci când sunteți bolnavi, consiliere și produse de nutriție și controlul greutății, de îngrijire personală, de frumusețe, de familie precum sănătatea copiilor și recomandări personalizate, într-o manieră simplă și prietenoasă.

Noi nu tratăm boala. Nici nu ne permitem. Noi tratăm omul bolnav. Fiecare pacient care vine la Vichi Farm e ascultat cu atenție, consiliat, ajutat și sfătuit. În Farmacia Vichi Farm suntem pregătiți să satisfacem cerințele voastre de zi cu zi, oferindu-vă o paletă largă de servicii menite să contribuie la sănătatea voastră și a familiei voastre.

Farmacia Vichi Farm, partener Alphega este printre primele farmacii care oferă pacienților din România servicii precum controlul greutății, controlul tensiunii arteriale, vârsta arterială, vârsta capacității pulmonare, diabet zaharat, în scopul de a preveni apariția bolilor sau pentru a opri agravarea acestora.

Am ales să ieșim de după tejgheaua farmaciei și să ajutăm comunitatea. În parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, în cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City am fost alături de 5.532 de albaiulieni, în cele 3.264 testări ale vârstei arteriale și 2.268 testări ale vârstei pulmonare. Am făcut testări în farmacie și am organizat 10 acțiuni în cort medical. Toate aceste lucruri ne dau puterea să luptăm și mai mult pentru comunitate și să aducem și alte servicii gratuite în farmacie, în acțiunile din cortul medical din acest an sau în acțiunile de voluntariat în care suntem implicați la nivel județean. 

farmacie-interior-vichi-farm

Farmacia Vichi Farm vinde online peste 1000 de produse cosmetice, produse pentru mama și copil, produse tehnico-medicale, de îngrijire personală și jocuri educative pentru copii.
Farmacia Vichi Farm vinde online peste 1000 de produse cosmetice, produse pentru mama și copil, produse tehnico-medicale, de îngrijire personală și jocuri educative pentru copii.

Intră pe magazinul nostru online și vezi ce am pregătit

Îți mulțumim că ne-ai vizitat și ai derulat până aici. Dă un ochi pe magazinul nostru online.

Sigur găsești ceva pentru tine sau, de ce nu, un cadou pentru cei dragi 🙂

INTRA IN SHOP
Derulează până sus
Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?