24 sept.

Vichy Neovadiol Phytosculpt Neck & Face Contours este o cremă de strângere și fermitate care va redefini și va adăuga elasticitate contururilor gâtului și feței.  Remodelează ovalul feței și consolidează conturul definit al acesteia.

 

Cele mai multe dintre femei se confruntă cu îmbătrânirea prematură a gâtului în condiţiile în care faţa arată încă foarte bine. Asta se întâmplă dacă, în comparație cu fața, acordăm mai puțină atenție gâtului în rutina zilnică de îngrijire. În final apare un dezechilibru estetic, iar gâtul îmbătrânit ne trădează vârsta.

 

Vichy Neovadiol Phytosculpt Neck & Face Contours este un tratament potrivit pentru toate tipurile de piele, dar în special este adaptat pielii la menopauză, Neovadiol Phytosculpt este primul tratament al pielii Vichy, orientat către întărirea pielii, care trece prin modificări asociate menopauzei și va ajuta la întărirea și definirea vizibilă a conturului gâtului și feței cu o eficacitate dovedită clinic.

 

La aplicare, Phytosculpt se va topi în piele, permițând cu ușurință absorbția rapidă, înainte de a se transforma într-un film care va ridica și va da fermitate gâtului și bărbiei. Pielea va fi instantaneu hidratată și mai uniformă, cu rezultate îmbunătățite la utilizarea regulată.

Vichy-Neovadiol-Phytosclupt-Cremă-pentru-conturul-feței-și-pielea-gâtului-vichi farm

De ce ne place?

Acest tratament inovativ anti-îmbătrânire conține doar ingrediente iubitoare de piele, inclusiv fitosterol care îmbracă pielea și pro-xylan care îmbunătățește tinerețea. Acesta conține chiar și apa termală minerală Vichy, un best-seller râvnit care va reîmprospăta pielea și o va lăsa sănătoasă și strălucitoare! Un lucru este sigur, Vichy Neovadiol Phytosculpt Neck & Face Contours va deveni piesa dumneavoastră de îngrijire a pielii.

 

Cum să-l folosesc?

Pentru a consolida pielea, aplicați pe ambele părți ale gâtului, cu mișcări circulare în sus spre linia maxilarului.

Pentru a tonifica, zdrobi ușor pielea din centrul bărbiei spre exterior.

Pentru a remodela, folosind ambele mâini, neteziți pielea sub bărbie de la centru spre exterior și apoi terminați prin aplicarea presiunii în sus pe partea de jos a bărbiei timp de 5 secunde.

Funcționează bine cu alte dermato-cosmetice din gama Vichy

Pentru mai multe soluții anti-îmbătrânire, de ce să nu descoperiți colecția Vichy Anti-Aging Face Care? Folosind soluții de vârf pentru a vă menține pielea întinsă și fermă, fiecare formulare va ridica, netezi și va revigora conturul gâtului și al feței. Acestea sunt fabricate cu ingrediente de origine naturală și sunt hipoalergenice.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.