SEVA - standard pentru sănătate naturală 1
16 mart.

SEVA - standard pentru sănătate naturală 2💯 NATURAL din plante atent alese

🇷🇴 trandiţional românesc

📌 52 produse: comprimate, ceaiuri, tincturi, siropuri

 medicină integrativă, calitate, inovaţie

terapeutică

 exclusiv Alphega, Farmacia Vichi Farm

 

SEVA este numele unei linii de produse naturale inovatoare realizate dupa standarde înalte de calitate, cu scopul unic de a servi le menținerea unei stări optime de sănătate. SEVA aduce inovații în fitoterapie şi medicină într-o linie de produse eficace, bazate pe cercetări ştiințifice.
Fiecare dintre produsele naturale Seva este rezultatul analizei atente a studiilor recente asupra plantelor medicinale şi compuşilor acestora.

Medicina interactivă este parte a crezului SEVA în sănătatea umană, iar SEVA respecta cu strictețe jurământul lui Hippocrate- “primum non nocere” (întâi să nu faci rău)-şi asigură echilibrarea nutrițională a organismului, esențială pentru o stare optima de sănătate.

De ce SEVA?
Suplimentele SEVA sunt puternice, pure iar cele 52 de produse au rată de absorbție foarte bună care le recomandâ ca soluții cu un impact excelent asupra sănătății, de la stimularea imunității, mărirea energiei, menținerea şi stimularea concentrării mentale de vârf la mentinerea sănătăţii aparatelor cardiovascular, digestiv sau nervos şi pânăla soluții de gestionare a stresului..

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.