Rețete culinare pentru diabetici-Norisori de branza cu clementine 1
06 mart.

REȚETE CULINARE PENTRU DIABETICI

Ingrediente: 

  • 300 g de brânză slabă de vaci
  • 6 clementine (mandarine)
  • 3 albuşuri de ou
  • 20 gr de zahăr vanilat
  • 10 g zahăr pudră

Mod de preparare:

Amestecați brânza și zahărul vanilat.
Bateți albușurile spumă cu zahărul pudră. Adăugați cu grijă spuma în amestecul de brânză cu zahăr.
Curățați clementinele de coajă și, pe cât posibil, eliminați membrana albă.
În 6 cupe, puneți felii de clementine şi acoperiți cu spuma de bezea. Se presară cu coajă și felii de clementine. Pătrați la rece până la servire.

Nutriție/ porție: 103,6 calorii – 15,1 g carbohidrați – 14,8 g proteine – 1,03 g grăsimi



Dr. Camelia Ștefănescu – MD, ND, MSN
Medic Nutriționist al Loturilor Olimpice de Canotaj feminin și masculin ale României – www.stop-dieta.ro
Specialist ESWT – www.shockwave-romania.ro
Diagnoză globală – www.medtec.at

Sursa: Alphega Farmacie – partener Vichi Farm

https://www.alphega-farmacie.ro/retete_culinare_pentru_diabetici.pdf



 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.