Rețete culinare pentru diabetici-Mousse cu lămâie 1
07 mart.

REȚETE CULINARE PENTRU DIABETICI

Un desert delicios, ușor de preparat, la îndemâna oricui.

Ingrediente: 

  •   3 lămâi
  •   250 g mascarpone
  •   3 albușuri
  •   60 g zahăr
  •   un praf de sare.


Mod de preparare:

Bateți albușurile spumă și adăugați un praf de sare.
Într-un castron, se amestecă viguros mascarpone, zahărul și sucul a trei lămâi.
Se înglobează uşor și albuşurile în amestecul de mascarpone.
Se toarnă amestecul în castronașe și se dă la frigider cel puţin 3 ore, înainte de a fi consumat.

Nutriție/ porție: 172,2 calorii – 17,5 g carbohidrați – 8,9 g proteine – 10,2 g grăsimi



Dr. Camelia Ștefănescu – MD, ND, MSN
Medic Nutriționist al Loturilor Olimpice de Canotaj feminin și masculin ale României – www.stop-dieta.ro
Specialist ESWT – www.shockwave-romania.ro
Diagnoză globală – www.medtec.at

Sursa: Alphega Farmacie – partener Vichi Farm

https://www.alphega-farmacie.ro/retete_culinare_pentru_diabetici.pdf



 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.