Rețete culinare pentru afecțiunile renale-Spaghete Alio Olio 1
12 mart.

Rețete pentru Afecțiunile renale

Ingrediente:

  • 300 gr spaghete (înainte de a fi pregătite)
  • 1/2 ceașcă ulei de măsline extra virgin
  • 3 căței de usturoi zdrobiți
  • piper (la gust)
  • 1/2 linguriţă chili uscat, fulgi
  • 1 ceapă verde
  • oregano sau busuioc (uscat dacă nu există proaspăt)

Mod de preparare:

Se fierb pastele într-o oală cu apă în care se adaugă sare (aprox. gustul apei de mare).
Într-o tigaie se sotează în ulei de măsline usturoiul, piperul, fulgii de chili și ceapa verde.
Se adaugă pastele fierte “al dente” (conform instrucțiunilor de pe ambalaj) și ierburile alese.
Amestecați şi serviți imediat.

Nutriție/ porție: 341 calorii – 8g proteine – 43 g carbohidrați – 15 g grăsimi – 2 g fibre



Dr. Camelia Ștefănescu – MD, ND, MSN
Medic Nutriționist al Loturilor Olimpice de Canotaj feminin și masculin ale României – www.stop-dieta.ro
Specialist ESWT – www.shockwave-romania.ro
Diagnoză globală – www.medtec.at

Sursa: Alphega Farmacie – partener Vichi Farm

https://www.alphega-farmacie.ro/Retete_afectiuni%20cronice.pdf



 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.