ten-dermatocosmetice-vichi-farm
13 iul.

Toată lumea iubește soarele. Ne dă o stare de bine, stare dinamică și permite organismului să sintetizeze vitamina D, esențială pentru absorbția calciului. Razelel soarelul favorizează secreția de melatonină, numit și hormonul bunei dispoziții. Aceasta este partea pozitivă, partea negative este că orice exces arepărți mai puțin plăcute.

Expunerea la radiațiile solare în intervalul orar 11.00-17.00 are multe efecte dăunătoare pentru pielea ta și sănătatea generală. Pielea necesită o protecție solară eficientă aleasă în funcție de intensitatea radiației și de tipul tău de piele.

Din pacate, fața este singura parte a pielii care este expusă tot timpul anului fără protecție împotriva agresiunilor climatice. Efectele negative apar în timp. Totul pare normal până la un moment dat când pielea începe brusc degenerescența: câteva riduri la coada ochilor, bărbia dublă, debut de rid nazo-labial.

Prin gama sa Photoderm, cu texturi inovatoare, BIODERMA se angajează să menţină sănătatea pielii oferind cel mai bun echilibru UVA/UVB de pe piaţă, previne îmbătrânirea prematură a tenului și formarea petelor pigmentare. Exclusivitate BIODERMA, brevetul Cellular Bioprotection™ – găsit în toate produsele gamei, protejează celulele şi ADN-ul pielii.

photoderm-nude-touch_doree

BIODERMA Photoderm Nude Touch 50+

Beneficii de piele perfectă:

 

  1. Control al sebumului, efect ultra-mat, natural

  2. Uniformizează tenul: protecție solară invizibilă, naturală cu efect de matifiere de 8 ore

  3. Redă strălucirea pielii

  4. Limitează imperfecțiunile în fiecare zi

  5. Rezistență sporită la apă

Photoderm este prescris de către medicii dermatologi.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.