Stoc epuizat

37.00 lei 30.00 lei

Stoc epuizat

Disc de protecție mic și ușor pentru micuțul tău!

 

Potrivire perfectă pentru bebelușul tău
Minisuzeta Philips Avent este concepută pentru bebeluși. Discul de protecție mic și usor se potriveste perfect bebelușului tău nou-născut, fără a-i atinge nasul. Este disponibilă în culori delicate și design-uri drăguțe.

Caracteristici:

  • Disc de protecție de dimensiuni mici și ușor
  • Orificii pentru debitul de aer, pentru pielea delicată a bebelușului
  • Mâner cu inel de siguranță

Pentru scoaterea ușoară a suzetei Philips AVENT în orice moment.

Tetine confortabile din silicon

Tetina Philips AVENT de silicon este inodoră și fără gust, prin urmare copilul dvs. o va accepta mai ușor. Siliconul este neted, transparent, ușor de curățat și nu devine lipicios. Tetina este durabilă, rezistentă și nu își pierde forma și nu se decolorează în timp.

Pot fi sterilizate

Lavabil în mașina de spălat vase

Include:

  • Suzetă din silicon – 2 buc.
  • Capac igienic, cu aplicare rapida – 2 buc

 

Greutate 0.050 kg

Stoc epuizat

Compară

Biberon GRATUIT

Cumpără două produse diferite pentru copii din gamele Philips Avent (tetine, suzete, biberoane sau căni) din Farmacia Vichi Farm sau de pe www.vichifarm.ro (cu ridicare din farmacie) și primești GRATUIT un biberon din aceeași gamă, SCF693/17 în valoare de 48 lei.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Suzetă
Vârstă 0 – 2 luni
Material Silicon Ultramoale
Cod produs SCF151/02
Formă Ortodontică fără BPA

Cu capac de protecție și orificii de ventilație


Despre Philips Avent

Gama de produse Philips AVENT se caracterizează prin pasiunea pentru inovație, excelentă în design și producție; reprezentând alegerea mamelor din peste 60 de țări din întreaga lume.
Marca Philips AVENT a fost lansată în 1984. Philips AVENT a reconceput biberonul pentru a imita procesul natural de hrănire al bebelușului și pentru a oferi mamelor libertatea de a alterna cu ușurință alăptarea și hrănirea din biberon.

Filosofia Philips AVENT

Philips AVENT consideră că laptele matern este alimentul ideal pentru nou-născuți și sugari. De asemena, Philips AVENT crede că fiecare mama are dreptul de a alege cum să-și hrăneasca bebelușul, astfel Philips AVENT va ajuta mămicile indiferent de alegerea făcută.

Unde se fabricate produsele Philips AVENT?

90% din produse sunt concepute și realizate în fabrica din Anglia, Suffolk – Glemsford, certificată ISO 9001 și premiată pentru standardul înalt de calitate și design.

Mai mult confort pentru tine … mai mult lapte pentru bebelus

Cand te simti relaxată, laptele curge cu mai multă ușurință. Acesta este motivul pentru care, cu ajutorul celor mai buni experți în materie de alăptare și beneficiind de sfaturile multor mame care alăpteaza, am creat cea mai confortabila pompă pentru sân produsă de noi până în prezent – pompa pentru san Philips AVENT Natural.

Avantajul Philips AVENT:

Toate produsele Philips AVENT sunt complet interschimbabile și sunt concepute pentru a rezista în timp, astfel încât raportul calitate/ preț să fie optim.

Greutate 0.050 kg

S-ar putea să-ți placă și…