Movial Plus - cel mai mic preț la 1+1, 140 lei 1
27 oct.

Movial Plus – cel mai mic preț – doar la Vichi Farm îl găsești la 70 de lei/cutie

Multe persoane se confruntă cu dureri articulare cronice la genunchi, mâini, coate, umeri și în alte părți. În cele mai multe cazuri, durerea este cauzată de cel mai frecvent tip de artrită, artroză (o formă de boală care afectează aproape 3% din populația României).

De obicei, prima alegere pentru calmarea durerii articulare este paracetamolul sau antiinflamatoare nesteroidiene, cum ar fi ibuprofenul. Există, de asemenea, suplimente care tratează durerile articulare. Cea mai inovativă formula de protejare a articulațiilor este Movial Plus! Un supliment alimentar natural, special conceput pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dureri articulare, sau pentru cele care prezintă factori de risc ce ar putea declanșa aceste dureri.

Movial Plus - cel mai mic preț la 1+1, 140 lei 2

 

Iată cum acționează cele 4 ingrediente naturale ce compun Movial Plus!

Movial Plus este un supliment nutritiv și constituie singura combinație de patru ingrediente active naturale, care tratează afecțiunile articulare asigurând integritatea și funcționalitatea normală a articulațiilor.

Beneficiile formulei inovatoare patentată pe bază de acid hialuronic, colagen de tip II, extract de rodie și vitamina C asigură dublu efect, antiinflamator și analgezic, care asigură o îngrijire completă a articulațiilor!

În majoritatea cazurilor, problemele articulare sunt rezultatul procesului de îmbătrânire sau de uzură. Procesul de degradare articulară poate fi accelerat și de o serie de factori de risc: obezitatea și supraponderabilitatea, efortul articular intens și prelungit, sportul, în special cel de performanță, precum și perioadele de imobilizare, pozițiile greșite și forțate ale corpului, un stil de viață sedentar.

 

Movial Plus – cel mai mic preț – doar la Vichi Farm îl găsești la 70 de lei pe cutie

Movial Plus - cel mai mic preț la 1+1, 140 lei 3

 

Complexul unic de principii active prezent în Movial Plus acționează sinergic la nivel articular, asigurând optimizarea și regenerarea articulară:

  • Colagen hidrolizat de tip II: stimulează sinteza colagenului endogen, prin asigurarea componentelor necesare acestui proces, de asemenea acționează sinergic cu acidul hialuronic pentru creșterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.
  • Acid hialuronic cu masă moleculara mare: reduce inflamația și elimină, în timp, durerea prin creșterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.
  • Extract uscat de rodie: are efect antiinflamator și antioxidant, reduce stresul oxidativ la nivelul intraarticular, are efect progresiv de refacere a țesutului afectat prin stimularea osteogenezei.
  • Vitamina C: asigură suportul natural în procesul de sinteză a colagenului; inhibă hialuronidaza, asigurând conservarea concentrației optime de acid hialuronic; are de asemenea efect antioxidant și imunostimulator. Menține funcționarea normală a cartilajiilor prin stimularea functiei celulelor sinoviale și a creșterii sintezei de lichid sinovial, susține recuperarea fizică și neutralizeaza stresul oxidativ.

 

Movial Plus - cel mai mic preț la 1+1, 140 lei 4


Rezultate după utilizare

Rezultatele pot fi vizibile chiar și în 21 de zile. Pentru asigurarea beneficiului major, regenerarea articulară, este important ca administrarea suplimentului alimentar Movial Plus să se desfășoare în cure de minimum 3 luni.

Movial Plus - cel mai mic preț la 1+1, 140 lei 5

 

Benefic și pentru sănătatea articulațiilor la sportivi

Movial Plus a fost testat în condiții fizice extreme pe o perioadă de 6 luni de către membrii clubului Atletico Madrid, sub supravegherea celui mai bun medic pentru sportivi al anului 2009, Jose Maria Villalon.

  • stimulează funcționalitatea celulelor sinoviale;
  • crește producția de lichid sinovial;
  • menține funcționarea normală a cartilajului articular;
  • neutralizează stresul oxidativ;
  • asigură o recuperare fizică rapidă.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.