fbpx
Stoc epuizat

160.76 lei 144.00 lei

Stoc epuizat

 

Îți place să faci sport? Timpul tău liber înseamnă mișcare? Articulațiile tale sunt supuse constant la efort? Sau, mai degrabă, conștientizezi că nu ai un stil de viață activ și îți dorești ca sedentarismul să nu te afecteze?

Încearca Movial Plus! E un supliment alimentar natural, special conceput pentru îmbunătățirea calității vietii persoanelor cu dureri articulare, sau pentru cele care prezintă factori de risc ce ar putea declanșa aceste dureri.

Greutate0.1 kg

Stoc epuizat

Compară
  1. Movial Plus este un supliment nutritiv și constituie singura combinație de patru ingrediente active naturale, care tratează afecțiunile articulare asigurând integritatea și funcționalitatea normală a articulațiilor. Beneficiile formulei inovatoare patentată pe bază de acid hialuronic, colagen de tip II, extract de rodie și vitamina C asigură dublu efect, antiinflamator și analgezic, care asigură o îngrijire completă a articulațiilor!

Movial Plus, ACUM în Ofertă Specială de 1+1 în Farmacia Vichi Farm

În majoritatea cazurilor, problemele articulare sunt rezultatul procesului de îmbătrânire sau de uzură. Procesul de degradare articulară poate fi accelerat și de o serie de factori de risc: obezitatea și supraponderabilitatea, efortul articular intens și prelungit, sportul, în special cel de performanță, precum și perioadele de imobilizare, pozițiile greșite și forțate ale corpului, un stil de viață sedentar.

Movial plus

Complexul unic de principii active prezent în Movial Plus acționează sinergic la nivel articular, asigurând optimizarea și regenerarea articulară:

Colagen hidrolizat de tip II: stimulează sinteza colagenului endogen, prin asigurarea componentelor necesare acestui proces, de asemenea acționează sinergic cu acidul hialuronic pentru creșterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.

Acid hialuronic cu masă moleculara mare: reduce inflamația și elimină, în timp, durerea prin creșterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.

Extract uscat de rodie: are efect antiinflamator și antioxidant, reduce stresul oxidativ la nivelul intraarticular, are efect progresiv de refacere a țesutului afectat prin stimularea osteogenezei.

Vitamina C: asigură suportul natural în procesul de sinteza a colagenului; inhibă hialuronidaza, asigurând conservarea concentrației optime de acid hialuronic; are de asemenea efect antioxidant și imunostimulator.

Prin ameliorarea mobilitatii, neutralizarea durerii si reducerea inflamațiilor articulare, Movial Plus are un extraordinar efect benefic asupra cresterii calitatii vietii persoanelor cu afectiuni articulare. Mentine functionarea normala a cartilajiilor prin stimularea functiei celulelor sinoviale si a cresterii sintezei de lichid sinovial, sustine recuperarea fizica si neutralizeaza stresul oxidativ.

In anumite cazuri, se va observa si o reducere a consumului altor produse destinate articulatiilor dureroase, datorita scaderii riscului inflamatiei prin actiunea Fluidart.


BENEFICII

Rezultatele pot fi vizibile chiar și în 21 de zile. Pentru asigurarea beneficiului major: regenerarea articulară, este important ca administrarea suplimentului alimentar Movial Plus să se desfășoare în cure de minimum 3 luni.

 

movial-plus-1+1-alphega-farmacie-vichi farm


ADMINISTRARE/ MOD DE UTILIZARE

Una – două capsule pe zi, preferabil la micul dejun. Movial Plus beneficiază de conceptul inovativ FluidartR, un complex bazat pe colagen de tip II hidrolizat și acid hialuronic cu masă moleculară mare, alaturi de extract uscat de rodie și vitamina C.

 

 

 


REGENERARE ARTICULARĂ RAPIDĂ

REZULTATE OPTIME DEMONSTRATE DE STUDII CLINICE

crește mobilitatea articulară;

neutralizează durerile articulare în doar 21 de zile;

reduce inflamațiile articulare.

Studiile clinice efectuate pe 300 de pacienți au demonstrat un nivel optim de toleranță la produs. Movial Plus nu prezintă reacțiile adverse ale inflamatoarelor nesteroidiene și nu conține substanțe dopante.

Previne cele mai frecvente probleme articulare

La primele semne de degradare a articulațiilor, adică durere articulară ușoară sau limitare a mobilității, articulațiile încep să aibă un grad de uzură. Ca să vă bucurați de articulații sănătoase, începeți prin a acorda o atenție specială regenerării articulare.

Movial Plus beneficiază de conceptul patentat Fluidart® – o combinație inovatoare de colagen de tip II hidrolizat, acid hialuronic cu masă moleculară mare, extract uscat de rodie și vitamina C. Aceasta formula unică, din patru componente naturale cu grad foarte bun de absorbție, actionează simultan și ajunge direct la nivelul articulațiilor. Adică exact acolo unde trebuie să acționeze!

 

 

 

Benefic și pentru sănătatea articulațiilor la sportivi

stimulează funcționalitatea celulelor sinoviale;

crește producția de lichid sinovial;

⇒ menține funcționarea normală a cartilajului articular;

neutralizează stresul oxidativ;

⇒ asigură o recuperare fizică rapidă.

Movial Plus a fost testat în condiții fizice extreme pe o perioadă de 6 luni de către membrii clubului Atletico Madrid, sub supravegherea celui mai bun medic pentru sportivi al anului 2009, Jose Maria Villalon.

Greutate0.1 kg

SEVA 100% Natural - Suplimenți alimentari

Farmacia Vichi Farm, prin Alphega Farmacie lansează gama de produse 100% naturale Seva. Produsele sunt bazate pe studii științifice și au calitate premium. Sunt 52 de produse cu 14 arii terapeutice (comprimate, ceaiuri, tincturi, siropuri). Produsele Seva au formule inovative ce îmbină medicina tradițională românească cu fitoterapia modernă, bazată pe studii științifice.

Derulează până sus
d
c
Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Știați că acum ne puteți trimite rețetele direct aici? Noi vă pregătim totul și un om de bine/un voluntar vă poate aduce medicamentele acasă.