Stoc epuizat

59.00 lei 47.20 lei

Stoc epuizat

Korres, Conditioner Apres-Shampooing, Coloured
Pentru păr vopsit.

Balsam hidratant ce protejează intensitatea culorii părului supus agresiunilor chimice (vopsit, cu permanent). Pentru uz zilnic.

 

 

Mod de utilizare: Aplicaţi pe părul ud şi lăsaţi  să acţioneze pentru 1-2 minute, apoi clătiţi cu apă din belşug.

Greutate0.225 kg

Stoc epuizat

Compară
CARACTERISTICI GENERALE

 

Tip produsBalsam păr
UtilizarePăr vopsit
Conţine
  • Floarea-soarelui
  • Ceai de munte
Cantitate200 ml

KORRES – PIONIER AL FRUMUSEȚII NATURALE

Cosmeticele naturale grecești Korres provin de la cea mai veche farmacie homeopatică de plante din Atena. Fondatorul acestui brand unic este Georg Korres, care a decis să-și utilizeze cunoștințele din domeniul remediilor homeopate și al preparatelor de plante, pentru a crea cosmetice naturale extrem de eficiente.

Gama Korres cuprinde produse de îngrijire pentru față, corp și păr, produse pentru bărbați, cosmetice solare și cosmetice decorative de calitate superioară. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale, de înaltă calitate. Dintre acestea, amintim uleiul de migdale bio, plantele tradiționale grecești sau iaurtul grecesc.

În produsele cosmetice Korres nu veți găsi uleiuri minerale, siliconi, parabeni sau propilen glicol. Produsele sunt ambalate într-un stil care subliniază unicitatea acestor cosmetice din Atena. Răsfățați-vă cu o bucățică din Grecia însorită, acasă, în baie!

Greutate0.225 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează până sus
d
c
Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?