07 nov.

Îngrijirea zilnică corectă şi produsele bine alese garantează sănătatea şi frumuseţe pielii dumneavoastră. Biotrade este producătorul numărul 1 de dermato-cosmetice din Bulgaria și este de 20 de ani pe piață.

Produsele pe care le oferă Biotrade sunt  destinate pentru o îngrijire dermatologică specială, conţin ingrediente active atent selecţionate pentru un efect maxim şi un risc minim de efecte adverse.

Foarte important este că acestea nu conţin parabeni, sunt hipoalergenice şi noncomedogenice (adică fără uleiuri care tind să afecteze tenul gras și cu dentințe acneice). Un astfel de produs conține substanțe special concepute, ce nu blochează porii. Produsele Biotrade sunt conforme cu toate cerinţele şi standardele Uniunii Europene, au o acţiune excelentă și o compoziţie unică.

Cosmetica dermatologică a companiei Biotrade este cu o eficienţă şi siguranţă dovedită clinic şi poate fi găsită în magazinul nostru online.

  • Tenul acneic este provocarea vremurilor noastre. Se dezvoltă în urma unei hiperactivități a glandelor sebacee, datorate în general modificărilor hormonale.

Coşurile purulente sau noduli roşii apar în urma închiderii porilor pielii și dezvoltarea florei microbiene rezidente în mod normal la suprafața pielii. Microflora are rolul de protecție a pielii, de a menține pielea curată. Practic, ea se „hrănește” cu grăsimea sau murdăria de la supafața pielii. Însă în momentul în care aceste bacterii rămân „închise” în pori se creează locul ideal de dezvoltare a lor. Este momentul în care apar erupțiile și inflamația.

 

Săpunul Acne Out de la Biotrade 

Este destinat pentru spălarea delicată a tenului gras şi a celui predispus la acnee. Vegetal 100%, spală, catifelează şi hidratează pielea, menţinând un pH optim al pielii. Conţine combinaţia eficientă de acid Salicilic şi Lactic, care curăţă porii în profunzime şi îndepărtează punctele negre! Este potrivit pentru utilizarea zilnică, ideal pentru spălare înainte de folosirea produselor din gama Acne Out.

Biotrade Acne Out, Sapun pentru ten gras si pentru ten cu acnee, 100 g

Biotrade Acne Out, Sapun pentru ten gras si pentru ten cu acnee, 100 g.

Un alt produs care vine în completarea săpunului este Tonic Matifiant Acne Out. 

Este strict indicat tenului gras și predispus la acnee, iar pentru o eficiență garantată trebuie folosită de 2 ori pe zi, dimineața și seara, în zona T a feţei – frunte, nas şi bărbie. Aceasta reglează secreția de sebum, calmează tenul acneic și luptă impotriva coșurilor și punctelor negre. Se aplică pe zonele afectate ale pielii cu ajutorul unui tampon de vată.

biotrade-acne-out-tonic-matifiant-vichi-farm

         Biotrade Acne Out, Tonic Matifiant pentru zona T.

Hidratare profundă cu crema Melabel Sun SPF 50+.

La final, pentru că este necesară și o hidratare puternică, acționează foarte bine crema Melabel Sun SPF 50+. Este o cremă cu protecție solară blândă și hidratantă pentru față și gât.  Împiedică îmbătrânirea pielii datorită radiației UVA și arderii pielii datorită radiației UVB și reduce riscul formării leziunilor precanceroase și canceroase ale pielii. Oferă o protecție antioxidantă puternică datorită vitaminei E pură, protejând astfel împotriva agresinulor din mediu. Melabel Sun este potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru piele sensibilă și de culoare deschisă.

biotrade-malabel-sun-protecție-ridicată-spf50-vichi-farm-550x550

   Biotrade Malabel Sun SPF 50+, cremă fără uleiuri pentru față și gât.

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.