Stoc epuizat

22.00 lei 18.05 lei

Stoc epuizat

Este o cremă de întreținere a zonei sensibile din jurul ochilor fiind bogată în Acid Hialuronic pur şi lipozomal.

Testat dermatologic.

Ingrediente active

Pentru un plus de eficiență s-au asociat vitamina E și vitamina C lipozomală. Lipoceravitul C și Vitamina E acţionează sinergic cu complexul de Acid Hialuronic pudră și lipozomal, pentru efecte vizibile şi de durată.
Mod de utilizare
 Se utilizează zilnic, dimineaţa şi seara, independentă sau asociată cu crema de întreţinere zilnică, de zi sau de noapte.
Greutate0.050 kg

Stoc epuizat

Compară

CARACTERISTICI GENERALE

Zonă corporalăTen
Tip produsCrema de față
UtilizareZi/ Noapte
Vârstă30 +ani/35+ani/ 45+ ani/ 55+ ani
Tip tenUscat/ Mixt/ Normal
BeneficiiÎngrijire ten/ Antirid
PropritățiAcid Hialuronic 2% / Vitamina C
Cantitate15 ml

Despre Farmec


Gerovital H3 Hyaluron, Cremă antirid contur ochi si buze, 15 ml Farmec 1Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.
Despre Farmec

Istoria modernă a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare.

Grija pentru frumos şi respectul faţă de tradiţie, sănătate şi mediul înconjurător, completate de cercetarea continuă, originalitatea şi atenţia faţă de cerinţele clienţilor săi, au făcut din FARMEC un producător apreciat de-a lungul timpului. Astăzi, portofoliul companiei însumează câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS şi OBSESIE.

Greutate0.050 kg
Derulează până sus