Reducere

113.00 lei 96.00 lei

In stoc

Saboți medicali profesionali
– partea superioară este confecționată din piele naturală
– destinați industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor
– brant din piele, moale, forma anatomică și anti-șoc
– fețe perforate pentru o aerisire mai bună a piciorului
– inchidere cu curea reglabilă
– talpa din poliuretan, anti-alunecare, înălțime 4 cm

Încălțăminte ortopedică: 7 avantaje pentru picioare

Greutate 0.600 kg
Mărime

, , , , , ,

Șterge selecția
Compară

Fly Flot, Saboți Medicali Profesionali FLY FLOT006 1În sezonul cald, încălțamintea confortabilă, care lasă pielea să respire este un must-have. Îți recomandăm acest model Fly Flot de saboți pentru Femei, pentru a te bucura de comoditate și a completa cu stil ținutele feminine de vară!
Acesti saboți au talpa joasă, realizată din poliuretan care nu aluneca.
Datorita brantului din piele cu forma anatomică, încălțămintea se mulează excelent după forma piciorului imediat după încălțare și reduce semnificativ șocurile resimțit în timpul mersului.
Poartă acesti saboti de damă de culoare albă, cu suprafață perforată, baretă și cataramă în partea din față pentru a completa ținutele feminine, fie ca porți fuste, rochii sau pantaloni.

 

FLYFLOT-BANNER.jpg

Este înființată în 1985 și este cea mai importantă companie din Italia în producția și vânzarea de saboți medicali certificati CE și  totodată de încălțăminte confortabilă și practică. Este o marcă foarte cunoscută la nivel international, iar marca Fly Flot este o marcă înregistrată la nivel mondial.

Greutate 0.600 kg
Mărime

, , , , , ,

S-ar putea să-ți placă și…

Movial Plus 1+ 1 la 144 lei. Cel mai mic preț din piață = 72 lei/ cutie

Încearca Movial Plus! E un supliment alimentar natural, special conceput pentru îmbunătățirea calității vietii persoanelor cu dureri articulare, sau pentru cele care prezintă factori de risc ce ar putea declanșa aceste dureri.

Derulează până sus
d
c