Reducere

122.00 lei 104.00 lei

In stoc

– partea superioară este confecționată din piele naturală
– destinați industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor
– brant din piele, moale, forma anatomică și  anti-soc
– fețe perforate pentru o aerisire mai bună a piciorului
– talpă din poliuretan, anti-alunecare, înalțime 4.5 cm

Încălțăminte ortopedică: 7 avantaje pentru picioare

Greutate0.550 kg
Mărime

, ,

Șterge selecția
Compară

Saboții Fly Flot sunt alegerea ideală pentru femeile care doresc să se bucure întreaga zi de confort – la serviciu, la plimbare, în vacanță. Alege acest model deosebit de comod, realizat din piele naturală perforată care asigură un mediu perfect aerisit pentru picioarele tale pe tot parcursul purtării. Deoarece au talpa confectionată din poliuretan, saboții minimizează socul resimțit de picioare în timpul mersului și au efect antialunecare.

Brantul cu formă anatomică se mulează foarte bine după forma piciorului imediat după încâlțare reducând senzația de oboseală.
Optează pentru saboții Fly Flot cu design simplu, culoare albă, accesorizați cu baretă și cataramă, un model must-have al acestui sezon!

 

FLYFLOT-BANNER.jpg

Este înființată în 1985 și este cea mai importantă companie din Italia în producția și vânzarea de saboți medicali certificati CE și  totodată de încălțăminte confortabilă și practică. Este o marcă foarte cunoscută la nivel international, iar marca Fly Flot este o marcă înregistrată la nivel mondial.

Greutate0.550 kg
Mărime

, ,

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează până sus
d
c
Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Știați că acum ne puteți trimite rețetele direct aici? Noi vă pregătim totul și un om de bine/un voluntar vă poate aduce medicamentele acasă.