Îți dorești să oferi părului tău cel mai bun tratament? Revalid® este soluția pentru problemele părului tău. Produsele Revalid au fost special create pentru a reda sănătatea și vitalitatea părului tău. Dezvoltate de specialiști elvețieni în domeniu, produsele Revalid® tratează căderea părului și stimulează creșterea sănătoasă a părului tău. Gama Revalid® include atât produse de îngrijire a părului cu uz extern, cât și capsule cu administrare orală.
De-a lungul vieții suntem afectați de problemele părului – fie că este vorba despre subțierea părului, schimbări provocate de vârstă sau un scalp uscat. La fel ca restul corpului nostru, sănătatea părului este influențată de numeroși factori genetici și de mediu. Cu toate acestea, mulți dintre noi îi acordăm atenție doar atunci când apar probleme. Pentru că părul nostru joacă un rol atât de important în imaginea de sine, afecțiunile părului pot avea un efect advers la nivelul stării noastre psihice. Nu toate problemele părului sunt la fel, și fiecare dintre ele necesită o abordare diferită de îngrijire a părului. Produsele Revalid® sunt dezvoltate tocmai pentru a se adresa în cel mai bun mod nevoilor specifice ale părului tău.

Afișez toate cele 5 rezultate

Revalid, Balsam revitalizant, 250 ml

47.00 lei 36.20 lei

Revalid Anti-Dandruff Shampoo, Șampon antimătreață, 250 ml (noua formulă)

65.30 lei 53.55 lei

Revalid Capsule, Împotriva căderii părului, 30 buc

46.00 lei 36.80 lei

Revalid, Șampon revitalizant cu proteine, 250 ml

50.00 lei 39.40 lei

Revalid, Tonic tratament energizant cu cofeina anti-cădere, (20 fiole x 6 ml)

140.00 lei 99.99 lei

Movial Plus - SUPER PREȚ!

Dureri articulare? Mobilitate redusă? Articulații suprasolicitate? Movial Plus prin formula sa complexă te ajută să-ți protejezi articulațiile.

Investește astăzi în mobilitatea ta de mâine cu MOVIAL PLUS!

MOVIAL PLUS la 70 lei/cutie, Ofertă Specială 1+1, Pentru sănătatea articulațiilor, 2×28 cps

160.76 lei 140.00 lei
Derulează până sus
d
c