Bun venit la Vichi Farm.

Dacă nu sunteți foarte familiarizați cu cumpărăturile online, vă punem la îndemână aici un mic ghid de cumpărături online de pe site-ul nostru vichifarm.ro. Vă invităm cu drag să vă faceți un cont pe site-ul nostru și să lăsați browserul sau extensia de memorat nume și parole de pe calculatorul Dumneavoastră să vă țină minte, astfel încât, de câte ori veți intra la noi pe site, vă veți putea loga dintr-un singur click.

Cum vă faceți cont pe vichifarm.ro? Simplu. Mergeți în dreapta sus și alegeți din meniu Cont nou. La Înregistrare, puneți emailul Dvs., iar noi vă vom scrie cu viteza luminii un email cu o parola generată automat, pe care o puteți schimba mai apoi. Introduceți toate datele personale în câmpurile contului și veți avea apoi detalii de livrare prestabilite la finalizarea comenzii. Citiți mai mult despre utilizarea datelor personale în politica noastră de confidențialitate.

 

Cum puteți cumpăra de la noi?

 

Cautați produsul dorit

Puteți căuta un produs direct în câmpul special de căutare din dreapta logo-ului Vichi Farm sau navigând în categoriile de produse afișate în partea stângă a paginii.

 

Adaugă în coș

Adăugați produsele dorite în coşul de cumpărături prin selectarea butonului Adaugă în coş. Puteți adăuga în coş mai multe produse, din categorii diferite.

 

Verificaţi comanda

După adăugarea fiecărui produs, puteți merge în coşul de cumpărături sau puteți adăuga în continuare alte produse. Puteți intra și verifica oricând coșul de cumpărături, puteți schimba cantitatea sau renunța la unul sau toate produsele selectate.

 

Detalii de facturare şi livrare comandă

După adăugarea produselor dorite în coş, e nevoie să selectați detaliile de facturare, metoda de plată dorită şi modalitatea de livrare preferată (ridicare personală din farmacia noastră de pe Bulevardul Revoluției, nr. 67 sau livrare prin curier).

 

Termeni și condiții

Nu uitați să citiți termenii şi condiţiile şi să bifați căsuţa Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile de cumpărare pe vichifarm.ro înainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plasează comanda”. La scurt timp după apăsarea acestui buton veți primi un e-mail prin care se confirmă înregistrarea comenzii.

 

Client nou și client cu cont pe vichifarm.ro

  • Dacă sunteți client nou, completează doar datele din formularul cu “Detalii de facturare”şi apăsați butonul “Plasează comanda”.
  • Dacă sunteți deja client și aveți cont pe vichifarm.ro, introduceți e-mail-ul şi parola în dreapta sus, la Log in, după care vi se vor încărca toate datele contului.

 

Salvarea datelor

După fiecare comandă plasată, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

 

Cum puteți cumpăra de la noi dacă locuiți în Alba Iulia?

Dacă sunteți cumpărător din Alba Iulia, puteți să plasați comanda online pe vichifarm.ro și să alegeți la livrare opțiunea ridicare din farmacie.

Plata se va face la ridicarea coletului din Farmacia Vichi Farm (Sediu: Bld. Revoluţiei 1989, Nr. 67, Alba Iulia). Comanda va fi rezervată în farmacie 24 de ore de la plasare. În cazul în care nu ridicați pachetul în acest interval de timp, se va pierde rezervarea. Dacă din motive personale nu puteți să vă încadrați în timpul prestabilit pentru ridicarea pachetului, puteți să ne contactați telefonic la numărul de telefon 0258 834 040 și să prelungiți perioada de rezervare.

Derulează până sus
d
c
Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?