Stoc epuizat

59.50 lei 51.25 lei

Stoc epuizat

Primul tratament care elimină coşurile şi punctele negre prin acţiunea biologică asupra cauzelor şi consecinţele acestor imperfecţiuni

Crema Bioderma Sebium Global  este primul produs care actionează împotriva cauzelor și consecințelor leziunilor acneice severe. Este formula de tratament pentru acneea polimorfă (atât retențională, cât și inflamatorie). Asocierea unică a brevetului Fluidactiv + Bakuchiol acționează direct asupra cauzelor acneei. Pielea reinvață să își regleze cantitatea și calitatea de acizi grași pentru a recrea sebumul caracteristic pielii sănătoase, prevenind astfel reapariția coșurilor și a punctelor negre.

Greutate 0.050 kg

Stoc epuizat

Compară

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Crema de față
Utilizare Zi
Tip Dermatocosmetic
Pentru Femei
Beneficii Antiacneic/ Hidratant/ Calmant
Cantitate 30 ml

Piele grasă cu imperfecţiuni

În timpul pubertăţii, pielea se transformă; devine mai groasă, mai lucioasă şi mai puţin catifelată. Imperfecţiunile, mai mari sau mai mici, se pot menţine până la vârsta adultă.

BIODERMA oferă o nouă generaţie de tratamente împotriva imperfecţiunilor care acționează direct asupra calității sebumului datorită complexului brevetat Fluidactiv™ prezent în toate produsele gamei.

Greutate 0.050 kg
Derulează până sus
Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?
Powered by